Medewerkers

Arjen Barel (directeur, *1973)

Arjen richtte eind 2001 Bureau Barel op, om op die manier de culturele sector beter te kunnen bedienen op het gebied van promotie en marketing.

Arjen studeerde in 1998 af aan de Universiteit van Amsterdam, in Theaterwetenschap en Culturele studies. Daarna werkte hij voor Theatergroep Hollandia en gaf hij het communicatiebeleid van het Fonds voor Amateurkunst in Den Haag vorm. Naast PR en marketing in de culturele sector, heeft Arjen zich ook veel bezig gehouden met journalistiek. Voor zijn studie liep hij stage bij Toneel Theatraal en de Hollandse Persunie, uitgever van onder meer Sum en IQ. Bovendien maakte hij als hoofdredacteur de dagkranten voor een aantal edities van het ITs, Internationaal Theaterschool Festival, en het Amnesty International Filmfestival en was hij betrokken bij het opzetten van enkele studentenbladen. In 2004 stelde Arjen samen met Esther Lagendijk de publicatie Marketing & Theater, Spanning & Sensatie samen.

In zijn vrije tijd fietst Arjen graag veel en ver. Fietstochten naar Santiago de Compostela en Athene behoren tot zijn persoonlijke hoogtepunten.

  • e-mail: arjen [at] bureaubarel.nl

Erma van Maris (*1984)

Erma kwam in augustus 2005 Bureau Barel binnen lopen om met veel enthousiasme aan haar stage te beginnen. Inmiddels werkt zij alweer vele jaren bij Bureau Barel, momenteel vier dagen in de week. Erma heeft zich bij Bureau Barel ontwikkeld tot een all-round productieleider: van groot- en kleinschalige evenementen en festivals tot theatervoorstellingen op locatie en in de kleine tot grote zaal. Ook heeft ze uitgebreide ervaring op het gebied van zakelijke ondersteuning, fondsenwerving, evenementencoördinatie, publiciteit en kaart- / muntenverkoop.

Een greep uit de projecten die Erma heeft gedaan en de gezelschappen/regisseurs met wie ze werkt / heeft gewerkt: Stg. Tweeheid/Pim Wallis de Vries, ’t Woud Ensemble, Bart Oomen, De Voortzetting / Frans Strijards, Storytelling Festival Amsterdam, Over het IJ Festival, Festival The Brave, Festival Dans-‘n-West, Bevrijdingsfeest Amsterdam Nieuw-West, Ondernemersvereniging Centrum Nieuw West BIZ, Hoofddorp Winkelstad en Stadsdeel Nieuw-West.

Erma is na het behalen van haar atheneumdiploma de studie Vrijetijdsmanagement begonnen en behaalde in juli 2007 haar diploma. In 2017-2018 heeft zij een premaster Cultural and Social Anthropology volbracht. Naast werken is dansen haar grote passie, van modern jazz tot salsa!

  • e-mail: erma [at] bureaubarel.nl

.
background image