Medewerkers

Arjen Barel (directeur, *1973)

Arjen richtte eind 2001 Bureau Barel op, om op die manier de culturele sector beter te kunnen bedienen op het gebied van promotie en marketing.

Arjen studeerde in 1998 af aan de Universiteit van Amsterdam, in Theaterwetenschap en Culturele studies. Daarna werkte hij voor Theatergroep Hollandia en gaf hij het communicatiebeleid van het Fonds voor Amateurkunst in Den Haag vorm. Naast PR en marketing in de culturele sector, heeft Arjen zich ook veel bezig gehouden met journalistiek. Voor zijn studie liep hij stage bij Toneel Theatraal en de Hollandse Persunie, uitgever van onder meer Sum en IQ. Bovendien maakte hij als hoofdredacteur de dagkranten voor een aantal edities van het ITs, Internationaal Theaterschool Festival, en het Amnesty International Filmfestival en was hij betrokken bij het opzetten van enkele studentenbladen. In 2004 stelde Arjen samen met Esther Lagendijk de publicatie Marketing & Theater, Spanning & Sensatie samen.

In zijn vrije tijd fietst Arjen graag veel en ver. Fietstochten naar Santiago de Compostela en Athene behoren tot zijn persoonlijke hoogtepunten.

  • e-mail: arjen [at] bureaubarel.nl

Erma van Maris (*1984)

Erma kwam in augustus 2005 Bureau Barel binnen lopen om met veel enthousiasme aan haar stage te beginnen. Inmiddels is de stage voltooid en werkt zij alweer meer dan 8 jaar bij Bureau Barel, momenteel vier dagen in de week. Zij houdt zich voornamelijk bezig met productie, zakelijke ondersteuning en promotie voor o.a. Bart Oomen, Compagnie Dakar en Stichting DW-RS Producties. Daarnaast produceert ze Culinair Festival Amuse en andere projecten in opdracht van o.a. het Stadsdeel Nieuw-West.

Erma is na het behalen van haar atheneumdiploma de studie Vrijetijdsmanagement begonnen en behaalde in juli 2007 haar diploma. Naast werken is dansen haar grote passie! Ze danst zelf sinds haar tiende, geeft al 10 jaar dansles en sinds 2009 ook Zumba, heeft een cursus voor dansdocent afgerond en doet ook graag aan salsadansen en polefitness. Kortom: een bezig bijtje.

  • e-mail: erma [at] bureaubarel.nl

Lenneke Beunk (*1985)

Lenneke werkt sinds februari 2010 bij Bureau Barel. Zij houdt zich bezig met zakelijke begeleiding, fondsenwerving en pr- en marketing. Zij verzorgde de fondsenwerving voor o.a. het KLIK Amsterdam Animatie Filmfestival, Internationaal Storytelling Festival Amsterdam, Forten vol Verhalen, verschillende projecten van Stichting Storytelling Centre en DW-RS Producties, maar ook theaterproducties zoals o.a. Het Verhaal van Hester (Erik Vos), Gelukszoeker (Soufiane Moussouli) en Bodywarmer (Sarah Ringoet)

Promotie verzorgde zij bijvoorbeeld voor; De Week van de Belofte van Ilay den Boer, Invisible van Urban Myth, Internationaal Storytelling Festival Amsterdam, Zandgasten (Bart Oomen), de Smaakboulevard en Alleman (Bert Hana). Daarnaast produceerde ze enkele jaren het kindertheaterfestival Spektakel op IJburg. In 2007 behaalde zij haar bachelor Film- Theater en Televisiewetenschappen en ze rondde in 2009 de Master Kunstbeleid en Management af aan de Universiteit van Utrecht.

  • e-mail: lenneke [at] bureaubarel.nl 

.
background image