Eerdere projecten

Vlaamse Podiumkunsten

IN SAMENWERKING MET DE BRAKKE GROND, VLAAMS CULTUURHUIS EN EEN AANTAL VUURTORENS (THEATERS DIE EXTRA MIDDELEN KRIJGEN TER BEVORDERING VAN DE UITWISSELING VAN PODIUMKUNSTEN TUSSEN VLAANDEREN EN NEDERLAND).

  • Bureau Barel droeg bij aan de Ontwikkeling van plannen voor collectieve promotie en programmering Vlaamse podiumkunsten in Nederland.
Samen met de Haarlemse Toneelschuur is het inmiddels gelukt om een aantal theaters samen te laten werken op het gebied van promotie van Vlaamse voorstellingen onder de noemer 'Vlaamse Reus.' Ook is er een website ontwikkeld, www.theateruitvlaanderen.nl, met daarop alle informatie over Vlaams theater in Nederland. Deze initiatieven worden de komende jaren verder ontwikkeld.Ook is er een website

Groot aantal Vlaamse toneelgezelschappen

DE TIJDTHEATER STAP EN DE GEZELSCHAPPEN AANGESLOTEN BIJ THASSOS: HET GEVOLGTHEATER MALPERTUISHETPALEIS, ENSEMBLE LEPORELLO, OLYMPIQUE DRAMATIQUE, HAUTE COIFFURE, ELVIS PEETERS EN GOED GEVOLG, DE STICHTING/PETER DE GRAEF,DE QUEESTELUXEMBURG, TWIJFEL VZW/BOB DE MOOR, THEATER ANTIGONELARF.

  • Bureau Barel deed de vertegenwoordiging in Nederland

Voorstellingen van een groot aantal gezelschappen

- UIT VLAANDEREN: THEATER STAP, ENSEMBLE LEPORELLO, THEATER ANTIGONE, HET GEVOLG EN LARF.

- UIT NEDERLAND: PARELS VOOR DE ZWIJNEN, DRIE NAAKTE MANNEN EN THEATER OMEGA.

  • Bureau Barel deed de verkoop.

Geert Hautekiet - Gotf!

VLAAMSE TROUBADOUR. DE VOORSTELLING 'GOTF!" SPEELDE VIJF WEKEN LANG IN DE ROODE BIOSCOOP OP HET HAARLEMMERPLEIN IN AMSTERDAM.

  • Bureau Barel verzorgde in november en december 2003 de promotie en de kaartverkoop

Days of Dutch Culture

EEN GROOT NEDERLANDS CULTUREEL EVENEMENT IN ST. PETERSBURG (SEPTEMBER 2003)

  • Bureau Barel ontwikkelde het masterplan voor de collectieve promotie en het uitvoeren daarvan in samenwerking met SICA en een Russiche agent.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
36 - 40 van 48

.
background image